Taloushallinnon palvelut

AST tarjoaa kattavan valikoiman laskentatoimen palveluja yrityksen perustamista koskevasta neuvonnasta vuotuisten ja määräaikaisten talousselvitysten valmisteluun. Varmistamme, että yritykselläsi on tarvittavat tiedot oikeiden liiketoimintapäätösten tekemiseen. Koko asiakaspalvelumme perustuu liiketoimintasi syvälliseen ymmärtämiseen. 

Asiantunteva henkilöstömme tarjoaa laadukkaita taloushallinnon palveluja Helsingin keskustassa. Web-pohjaisten palveluidemme avulla voit hoitaa päivittäiset taloushallinnon rutiinit joustavasti etänä verkon kautta.

Laskentatoimi

Laskentatoimen palveluihimme kuuluvat kirjanpito, raportointi, laskutus, reskontrat, maksupalvelut, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Voimme tarjota kattavan, täysin valmiin ratkaisun yrityksesi ulkoistettuna talousosastona tai toimittaa ohjelmiston ja tarjota tukea itsenäisesti hoidettavaa taloushallintoa varten.

Palvelemme kansainvälisiä asiakkaitamme myös lakisääteiseen laskentatoimeen, esimerkiksi IFRS-standardeihin perustuvaan laskentatoimeen ja sisäiseen laskentatoimeen liittyvissä asioissa.

Laadimme myös vuositilinpäätöksiä, kuukausitilinpäätöksiä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä muita taloudellisia selvityksiä.

Veropalvelut

Ennakoiva, ympärivuotinen verosuunnittelu auttaa optimoimaan yrityksesi tuloksen myös verotusmielessä. Veropalveluihimme kuuluvat verosuunnittelu ja tarvittaessa yhteydenpito veroviranomaisen kanssa sekä verosäännösten noudattaminen, mukaan lukien Suomen verolainsäädännön mukaiset vuosi- ja kuukausi-ilmoitukset.

Ulkomaisille asiakkaillemme tarjoamme myös veroedustusta ja ALV-edustusta ja sähköisen verotilin ylläpitoa.

Konsultointi

Jos tarvitset apua yrityksen perustamisessa, etsit tietoa työmarkkinoiden säännöistä tai haluat saada parhaan mahdollisen hyödyn verosuunnittelusta, autamme mielellämme. Analysoimme tilinpäätöksiä, suosittelemme uudelle yritykselle sopivaa yritysmuotoa ja ehdotamme vero- ja kirjanpitoratkaisuja.

Sihteeripalvelut

Tarjoamme monipuolisia sihteeripalveluja, joiden avulla käytännön järjestelyt sujuvat vaivattomasti. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi tilapäisen tai pysyvän laskutusosoitteen järjestäminen, c/o-osoitteen järjestäminen viranomaisia varten sekä postin edelleenlähetys. Näistä palveluista hyötyvät varsinkin kansainväliset asiakkaamme. Lisäksi voimme huolehtia kaupparekisteritietojen ylläpidosta, yleisimpien pöytäkirjojen kirjoittamisesta ja ostolaskujen käsittelystä. Myös kokoustilojen järjestäminen hoituu kauttamme.

Ohjelmistot

Maestro-ohjelmisto on yksi markkinoiden laajimmista taloushallinnon järjestelmistä. Maestron avulla oikeat, ajantasaiset tiedot ovat jatkuvasti käytettävissä, myös matkapuhelimen välityksellä. 

Maestro toimii sähköisenä työpöytänä, jonka kautta voit olla suoraan ja helposti yhteydessä meihin. Maestron kautta voit halutessasi hoitaa monenlaisia taloushallinnon tehtäviä, muun muassa matka- ja ostolaskujen käsittelyn ja raportoinnin. Kaikki laskut on linkitetty suoraan omaan kirjanpitoosi. Kattavasta sähköisestä arkistosta löydät oikeat asiakirjat milloin tahansa.

Miksi valita ast?