AST:n asiakkaaksi?

AST:n asiakkaana hyödyt ainutlaatuisesta asiantuntijuudesta, monipuolisesta kokemuksesta sekä syvällisestä liiketoiminnan ymmärryksestä. Sadat asiakasyrityksemme ovat erikokoisia ja edustavat eri aloja. Asiakkaitamme yhdistävät kuitenkin korkean palvelutason ja laadukkaan tarjooman arvostaminen. 

Henkilökohtainen kontakti

Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme oman yhteyshenkilön, joka huolehtii asiakkaan tarpeista. Kunkin yhteyshenkilön tukena on koko asiantuntijatiimi. 

Palvelut yhdestä paikasta

Asiakkaamme saavat tarvitsemansa palvelut tehokkaasti yhdestä osoitteesta, ja säästävät näin aikaa ja rahaa. Voimme tarjota kaiken konsultaatiosta käytännön järjestelyihin, juuri sopivina ratkaisupaketteina.

Aktiivista apua

Opettelemme tuntemaan yrityksesi liiketoiminnan perin pohjin. Tarjoamme aktiivista ja henkilökohtaista neuvontaa, ja pidämme yrityksesi ajan tasalla olennaisista taloustiedoista ja niihin liittyvistä lainsäädäntö- ja verokysymyksistä jatkuvasti.

Kansainväliset verkostot

Erikoistumme Suomessa toimivien ulkomaisten yhtiöiden taloushallintoon. Asiakkaat, joilla on samanlaisia tarpeita muissa Pohjoismaissa, voivat hyödyntää laajaa pohjoismaista verkostoamme. Kattavan kansainvälisen kumppaniverkostomme kautta voimme toimia maailmanlaajuisesti. 

Palvelua omalla kielellä

Henkilökuntamme palvelee sinua kolmella kielellä, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tämä helpottaa kansainvälisten yritysten toimintaa paikallisesti sekä maiden välisten yhteyksien hoitamista. 

OTA YHTEYTTÄ

Täältä löydät yhteystietomme, sijaintimme kartalla sekä yhteyslomakkeen.

Ota yhteyttä »

Miksi valita ast?

1

Me olemme aito kumppanisi. Istumme samalla puolella pöytää kanssasi. Tarjoamme sinulle juuri sitä ja vain sitä, mitä liiketoimintasi tarvitsee kukoistaakseen.

2

Tarjoamme saman katon alla tilitoimiston, IT-asiantuntijan sekä alan parhaiden ammattilaisten konsulttipalvelut. Monivuotinen ja monipuolinen kokemuksemme auttaa löytämään sinulle parhaiten soveltuvat ratkaisut.

3

Olemme aidosti kansainvälisiä. Kielitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua omalla kielelläsi. Laaja verkostomme takaa, että saat tarvitsemasi avun maasta tai maanosasta riippumatta.